Wednesday, June 6, 2012

eindevaluatie

Eindevaluatie

We hadden de opdracht gekregen om een flessenhouder te maken. Nicole was de persoon waarmee we samen als 1 groep in een zoektocht gingen om een geschikt hulpmiddel. Bij het onderzoeken van de vorige flessenhouder. Zijn we op paar moeilijkheden gekomen. Namelijk de flessenhouder paste niet op ieder fles spuitwater. Ieder fles heeft een andere flessenhals, waardoor de flessenhouder niet over de flessenhals kon.

De vraag van Nicole was om een flessenhouder te zoeken die in de vaatwas kon en waarbij de flessenhouder over ieder fles spuitwater kon.
In deze samenwerking naar een nieuwe flessenhouder heb ik veel bijgeleerd van de technische kant van dit hulpmiddel. Maar als groep hebben we elkaar ook beter leren kennen.

Nicole is een persoon die reumatoïde artritis heeft. Ondanks haar belemmeringen is ze een enthousiaste vrouw die ons bij iedere bijeenkomst ons verwelkomt en met haar enthousiasme mee helpt zoeken bij het ontwerp.

Mijn aandeel bij dit groepswerk was om zoveel mogelijk persoonlijk aspect te blijven bewaren tijdens het ontwerpen van een flessenhouder. Bij eht ontwerpen vond ik wel belangrijk dat Nicole haar mening kon uiten over het ontwerpe en dat we daar allen respect voor konden opbrengen.
Nicole gaf aan dat ze tevreden was over het ontwerp en de samenwerking. Ze heeft het ontwerp al 5 tal weken uitgeprobeerd. Ze duwt vooral met de duimmuis van haar hand in plaats van haar duim te gebruiken.No comments:

Post a Comment